Kuvaus siirtyy ensi kesään, mallihaku jatkuu

Valitettavasti malli-ilmoittautumisia ei tullut jatkettuun määräaikaankaan mennessä enempää, joten päätimme siirtää projektia ensi vuoden alkukesään, jolloin saamme lisäaikaa sekä mallien löytämiseen, että kaikkiin muihin järjestelyihin (rahoituksen hankkimiseen, kuvauspaikan löytämiseen, yms).

Näillä näkymin elokuvaa oltaisiin siis kuvaamassa kesäkuussa 2019. Jatkamme tiedotusta projektin etenemisestä sekä tällä nettisivuilla että Facebook-sivullamme, ja otamme myös mielellämme vastaan kommentteja ja ideoita!

 

Sadly, we didn’t receive any more model signups by July 11, so we have decided to postpone the project until early summer 2019 to give us more time to find models, and to be able to make more preparations (securing financing, finding a good location, etc).

Thus, we are now planning to film the movie in June 2019. We will post updates on this page and on our Facebook page, and in the meantime, we are very interested in hearing your comments and ideas as well!