Elokuun tiedote

Tuotantotiimi on palannut kesälomalta ja saanut muut projektit pois tieltä, joten pidimme projektipalaverin Monet’sta. Projektin suunnittelu jatkuu, ja ideoimme rahoituksen, kuvauspaikan ja mallien hankkimista sekä tiedotusta.

Rahoitusta ei vielä ole. Ennen lomia vireillä olleita kyselyitä jatketaan, mutta yritysmaailmaa tuntuu aihe jännittävän. Tämän suhteen kuvausten siirtyminen ensi vuodelle on hyvä asia, nyt aikataulu mahdollistaa rahan haun myös kulttuurisäätiöiltä.

Näyttäisi siltä, että kuvauspäiviksi tulisi näillä näkymin joko 15.-16.6.2019 tai 6.-7.7.2019, lähinnä Prahassa asustavan Fýrin aikataulujen takia. Noiden päivien välissä on juhannus ja sen jälkeisenä viikonloppuna mm. keskiaikamarkkinat ja todennäköisesti Tuska-festivaali.

Kuvauspaikka on edelleen hakusessa myös. Muutamaa vaihtoehtoa on ehdotettu, mutta mikään ei ole ollut ihan optimaalinen – useimmiten tosi moderni, valkoinen sisustus estää uskottavan sessiopaikan lavastamisen.

Kuvauspaikkojen suhteen otamme mielellämme vastaan ehdotuksia; varsinkaan Turun seudun ulkopuolelta meillä ei hirveästi tietoa ole. Kuvauspaikan suhteen kriteereinä on noin 80-120 m2 yhtenäinen tila, jossa olisi mielellään tiiliseinää, vanhaa puuta tai kivaa tapettia. Lisäksi tarvitsisimme toisen pukeutumistilaksi soveltuvan noin 10-15 m2 huoneen, ja olisi kiva jos löytyisi myös kolmas, varsinainen taukotila, joka voi tarvittaessa olla vaikka eri rakennuksessa.