Monet

Monimuotoinen BDSM-lyhytelokuva

Mallihaku

Etsimme kuvattavia BDSM-lyhytelokuvaan. Elokuvan tarkoitus on näyttää harrastuksen kuuluvan kaikenlaisille ihmisille - sukupuoleen, seksuaaliseen suuntaukseen, kokoon, ihonväriin tai yleisemmin ulkomuotoon katsomatta. Elokuvalla halutaan välittää sitä kehopositiivisuutta ja hyvinvointia, mitä BDSM-yhteisöön kuuluvat toisilleen antavat. Monet tuo esiin myös harrastuksen pehmeän ja välittävän puolen - kyse on paitsi kovasta sessioinnista, myös välittämisestä, huolenpidosta ja hellästä syliin ottamisesta.

Haemme kuvauksiin noin pariakymmentä mahdollisimman monimuotoista mallia. Toivomme kuvauksiin osallistuvien edustavan mahdollisimman laajalti kaikkia sukupuolia, seksuaalisia suuntautumisia, ihonvärejä, kokoja, ikiä, erilaisia  ulkomuotoja - myös ei-perinteisen hyvännäköisiä. Haemme pareja tai ryhmiä, jotka yleisiäovat ennenkin sessioineet yhdessä, jotta kuvauksissa välittyy heidän sisäinen luottamuksensa. Voit kuitenkin ilmoittautua mukaan myös yksin. Kehollinen vamma tai aistien erilaisuus ei myöskään ole este, vaan osa monimuotoisuutta, jota haluamme juhlistaa.  

Toivomme mallien voivan esiintyä omilla kasvoillaan. Joissakin tapauksissa alisteisessa asemassa olevat mallit voidaan pitää anonyymeinä mm. hupuilla ja jonkin verran on mahdollista anonymisoida kuvakulmilla, mutta haluamme suurimmalla osalla elokuvan hahmoista olevan kasvot.

Elokuvan ohjaa Turun taideakatemiasta 2017 valmistunut Fýr Romu, tuottajina toimivat valokuvaaja Tomi Junnila ja teatteriopiskelija Linn Gröndahl. Käsikirjoitus on työryhmän. Elokuvan virallisena tukijana on Turun BDSM-yhdistys ry (“Turun Baletti”).

Aikataulu

Elokuva kuvataan elokuussa 2018, kuvauspäiviä on kaksi. Elokuva pyritään saamaan ensiesitykseen vuoden 2018 Vinokino-festivaaleilla syksyllä.

Korvaus

Näyttelijöille korvataan matkakulut, lisäksi kuvauksissa tarjotaan lounas.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Linn (tuottaja): monnicasting ät gmail piste com, 041 796 5847 (klo 14-18) Katso myös Usein kysytyt kysymykset.